Korpi Makasiini mukaan toteuttamaan Kauhajoen Erämessuja!

Metsästyssomen veteraanit Pete ja Jere vahvistavat messuorganisaatiota niin somessa kuin itse messutapahtumassa.

Korpi Makasiini on yksi suomalaisen metsästyssomeskenen tunnetuimmista YouTube-kanavista, jolla on vahva seuraajakunta myös muissa somekanavissa. YouTubessa kanavan videot ovat saavuttaneet jo lähes kuusi miljoonaa katselukertaa.

– Petellä ja Jerellä on todella pitkä kokemus metsästykseen liittyvästä sometekemisestä ja tapahtumaviestinnästä sekä vahvat kontaktit eräalan eri toimijoihin, joten kun meille tuli mahdollisuus ryhtyä yhteistyöhön, ei asiaa tarvinnut kahdesti miettiä, iloitsee erämessujen viestintäpäällikkö Carl Willandt.

Myös Korpi Makasiinin miehet lähtevät innolla mukaan toteuttamaan historian ensimmäisiä Kauhajoen Erämessuja. – Kovalla sykkeellä lähdemme mukaan. Meille tarjottiin messujen puolelta hienoa haastetta niin markkinoinnin kuin sisällöntuotannon osalta ja olemme valmiita tarttumaan härkää sarvista, Petri "Pete" Roivainen kertoo. – Korpi Makasiinin puolesta toivotammekin kaikki messuvieraat ja näytteilleasettajat tervetulleeksi Kauhajoelle. Toivottavasti näemme kaikki edellisten vuosien tapahtumista tutut ”vanhat sotaratsut” esittelyhommissa ja saamme paljon uusia tuttavuuksia messuvieraista. Nähdään Kauhajoella!

Viimeisimmät uutiset sosiaalisessa mediassa